Doua reviste, doua premii

Luna mai 2013 a adus Colegiului National ,,I. L. Caragiale” nu doar cea de-a doua editie a iarmarocului ,,La Union”, ci si satisfactia de a obtine doua premii la concursul revistelor scolare – etapa municipala, 2013.
La sectiunea dedicata liceelor, revista FUNIGEI a obtinut premiul al doilea, demonstrand inca o data excelenta colaborare a profesorilor coordonatori Iuliana Dumitrescu, Adina Papazi si Luminita Paraipan si a elevilor, oglindita in materialele prezentate intr-o formula grafica moderna, atractiva, punctata artistic de secvente de literatura sau desen.Prezenta unor rubrici traditionale (Interviu, Proiecte, Spectacole, Creatii originale) indica experienta publicistica a colectivului redactional, capabil sa abordeze cu maturitate fiecare noua editie, iar varietatea speciilor abordate satisfacedeopotriva publicul licean, dar si publicul profesoral.
In cadrul aceluiasi concurs, gimnaziul s-a prezentat cu revista VIS DE FUNIGEI, rasplatita cu premiul al treilea; aceasta tanara publicatie ofera exercitii lirice, epice si graficeprin creatiile originale ale elevilor din clasa a V-a, pornind de la tema simpozionului anual interdisciplinar din aprilie 2013 –visul. Coordonata de Ruxandra Achim, revista celor mai tineri caragialisti aduce candoarea si jocul, placerea de a desena side a scrie, spre a-si face auzit talentul. Mesajele transmise deelevi creeaza o prospetime a modului de a privi lumea prinochi de copil, iar bucuria faptului dus la bun sfarsit arata caidealurile pot fi, uneori, privite de aproape.

     Newsletter
Introduceti datele pentru a va abona